20.kolo Orlové - Bodiná 1:2

09.06.2013 22:21

20.kolo   9.6.2013  o 17:00  ihrisko v Orlovom

Majstrovský futbalový zápas

Dynamo Orlové - TJ HOREC BODINÁ 1:2 (0:1)

R:  Brundza

V úvode zápasu sa hralo striedavo na obidvoch polovicách ihriska, keď mohli domáci aj hostia otvoriť skóre. Na gólové šance bola hra vyrovnaná, skóre otvorili hostia v 26 minúte, keď P.Prašnický technickou strelou k tyčke na ktorú brankár nedosiahol rozvlnil sieť - 0.1. Domáci boli pri strelecekj chuti, avšak brankár hostí P.Milo nepustil loptu za svoj chrbát. Výborne zahral v obrane aj E.Michalík, ktorý taktiež zabránil niekoľkým tutovkám. V druhom polčase hosi pritlačili súpera a v 62 minúte po krásnej prihrávke od T.Zaťku z voleja zakončoval M krabáč - 0:2. V druhom polčase domáci získali aj dvanásteho hráča - rozhodcu, ktorý začal pripiskovať domácim a hostí nepúšťal do šancí. Domáci mali aj výhodu pokutového kopu za faul brankára, výborne chytajúci Milo však ani po dorážke nepustil loptu za svoj chrbát. V 74 minúte sa domácim podarilo znížiť vedenie hostí po góle z jednoznačného ofsajdu. Záver stretnutia patril domácim, ktorých rozhodca tlačil do koncovky, ale ani po 5 nadstavených minútach sa im nepodarilo skórovať. Zaújmavosťou bolo, že do hry zasiahol hráč domácih č.16, ktorý bol dopísaný perom na súpisku tesne pred zápasom až po jej podpísaní vedúcim aj kapitánom hostí, a tí neboli na toto upovedomení.

ŽK: D: P.Kostelanský 18min

    H: M.Krabáč 61min

Hláška stretnutia: M.Krabáč v šatni cez polčas: stačí keď si ho hodíš, obehneš ho - a on ťa nedobehne ani na bicykli :-)

Zaújmavosť: Tréner J.Kopáč sa stal mediálnou hviezdou, keď odpovedal na otázky redaktorky TV Považie - najdôležitejšie momenty zápasu a aj rozhovor budú vysielané na TV Považie v hlavných správach celý týždeň.